About Me

Să încep istorisirea evenimentelor în ordine cronologică.

Încă din școala generală sunt printre cele mai energice persoane pe care le cunosc, mereu cu zâmbetul pe buze, o optimistă incurabilă. Pentru a-mi consuma din energie și pentru că, pe vremea aceea eram pasionată de haine, poze ș.a. mama mea s-a gândit să mă dea  la modeling (hotărârea am luat-o împreună), motiv pentru care ulterior în clasă eram mai mult iubită de băieți, decât de fete (aveam și prietene, doar că fetele de mici sunt mai invidioase și mai răutacioase). Simina, colega mea din clasa I până în clasa a XII-a și prietenă din clasa a VI-a până în prezent vă confirmă cele spuse de mine aici . Modelingul a fost prima experiență în urma căreia am învățat să mă descurc singură în orașe necunoscute și să las timiditatea la o parte (cei care mă cunosc doar din liceu, nu ar crede că eu am fost vreodată timidă).

A doua experiență care mi-a lărgit mult sfera de cunoștinte (atât prieteni, cât și informații) a început în clasa a IX-a când am hotărât să mă înscriu ca voluntar la Crucea Roșie. După jumătate de an de voluntariat și un curs de acordare a primului ajutor am mers în prima tabără de o săptămână cu cortul: tabăra de dezastre și ajutor umanitar de la Beliș. În anul respectiv tabăra era internațională și era la a doua ediție (participante au fost 5 țări, printre care și Israel, țara pe care am reținut-o datorită diferențelor de cultură, obiceiuri ale participanților; din anul următor tabăra s-a făcut doar pe plan național și așa a rămas de atunci). Pe urmă, patru ani la rând, tabăra organizată la Beliș a fost pe lista mea cu “lucruri de făcut vara”. Tot în liceu am fost implicată în proiectul Comenius – The European Job Market, în cadrul căruia am experimentat timp de o săptămână viața la un colegiu privat, American College Arcus, cu predare în limba engleză (asemănător celui din filmul Rebelde, exceptând limba) și timp de 3 ani, pe lângă faptul că am fost olimpică, am fost și majoretă (de echipa de majorete mi se face dor de fiecare dată când mă gândesc la perioada liceului).

Am început facultatea, m-am mutat definitiv la Cluj și lucrurile au căpătat o alură serioasă. După primul an de facultate în care am continuat cu voluntariatul (de data aceasta în organizația studenților U.B.B. – OSUBB ), după multe ore petrecute la diferite evenimente, traininguri pe dezvoltare personală, pe publicitate (domeniul studiat la nivel licență), pe marketing (domeniul pe care îl studiez în prezent, la master), organizare evenimente, sfera aceea de cunoștințe de care vă vorbeam și mai devreme s-a tot lărgit. Am început să lucrez ca agent vânzări la Romtelecom (fără să pun la socoteală anii de liceu în care, din dorința de a avea banii mei, munciți de mine, am lucrat ca dădacă și ca ospătar la nunți), după care timp de un an am coordonat și organizat evenimente la Intensa Training&Events,  instituţie specializată pe domeniul juridic. În timpul liber am început să scriu pe un blog de fashion cu care colaborez, Dress Me For. What’s next? (Probabil vei afla dacă îmi vei urmări activitatea pe pagina de facebook.)

Aș putea să mai spun că-mi place să călătoresc, iubesc Sibiul, oamenii și ciocolata. Pe scurt, I’m a life lover.

“Dreams don’t work unless you do” este citatul meu de suflet, cu care mă trezesc în minte în fiecare dimineață. Despre acest subiect însă veți mai putea citi ulterior pe blog. O să-mi facă o deosebită plăcere să vă răspund la mesaje dacă aveți întrebări despre mine, deci mă puteți contacta. Mai multe puteți citi și în postările scrise de prieteni, colegi de muncă.

Cu drag,

sd