music energy (+clipping path, xxl)
About Life

Înregistrare, analiză, răbdare

Prima înregistrare, a doua înregistrare, a treia…

Începutul poveștii are legătură cu faptul că prietenul meu este programator și în prezent lucrează la o aplicație pentru autiști, pentru care avea nevoie de înregistrări cu o voce feminină. Așadar m-a rugat să-l ajut și eu încântată (să-i fiu de ajutor și ce-i drept îmi place și să mă aud vorbind :)) ) am acceptat rapid. Credeam că va fi floare la ureche și că toată “munca” va dura câteva minute. Nu a fost chiar așa…

În prima înregistrare se aude respirația, a doua înregistrare se termină brusc, în a treia nu e bună intonația. Și ideea era să fac înregistrări care să nu necesite editare. Ok… După multe înregistrări am terminat! Doar că am folosit o aplicație pe telefon care nu mi-a permis să descarc înregistrările, așadar a fost necesar să o iau de la capăt.

Acum că am terminat, efectiv mă dor mușchii feței! Știi setimentul acela când nu ești în “culmea fericirii” și primeși un telefon la care trebuie să răspunzi cu mult entuziasm și cu zâmbetul până la urechi? Și nu e vorba de ipocrizie aici, ci de a nu transmite starea ta mai puțin plăcută și altora. Așa mi s-a întâmplat și mie acum. De la atâtea duble, de la un moment dat mi-a pierit cheful, dar a trebuit să continui. Și nu degeaba se spune că e foarte important să zâmbim atunci când vorbim la telefon sau când vrem să înregistrăm un mesaj deoarece energia pe care o transmitem are puterea de a schimba starea de spirit a interlocutorului sau chiar ziua întreagă. Iar mie îmi place să transmit energie pozitivă și bănuiesc că și ție la fel. :)

Care-i învățătura/ideea (numește-o cum vrei) cu care am rămas eu în urma “simplei acțiuni făcute” și cu care vreau să rămâi și tu în urma povestioarei mele? Faptul că trebuie să avem răbdare pentru orice lucru care vrem să ne iasă bine. Acesta nu poate fi perfect de la început!

Am scris la un moment dat și un articol despre răbdare, în care am făcut “haz de necaz” (articolul îl găsești aici) . L-am scris într-un moment în care toată lumea îmi spunea să am răbdare cu mine, cu realizările pe care vreau să le am… Și acum mi-am adus aminte iar că cele două citate, clișeice de altfel, spun un mare adevăr: repetiția e mama învățării și nimeni nu s-a născut învățat. Ai răbdare când vrei să realizezi ceva și acordă importanță oricărui lucru mic pe care-l faci, deoarece nu doar din realizări mărețe avem de învățat, ci și din acțiuni mici (la fel cum învățăm și de la copii, nu doar de la adulți).

Acestea fiind spuse, îți las mai jos câteva înregistrări cu care m-am jucat eu, care par foarte simple de făcut, de altfel:

Între timp, mă pregătesc pentru mâine, deoarece voi fi prezentă la #scoalaflanco, despre care a scris și Chinezu aici (care de altfel va fi unul dintre oamenii pe care abia aștept să-i întâlnesc face to face). Abia aștept să aud povești despre cum să spun povești și poate învăț și cum să-mi structurez mai bine articolele și să nu mai sar de la o idee la alta (cum obișnuiesc de multe ori).

Mă bucur să ne auzim din nou! :)

 

Noapte bună,

sd

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply