1457666_789744377752268_9026429617459214839_n
Present

Ioana Neamtu

Daiana. La prima vedere este o fata simpla, dar daca te uiti mai atent, cum m-am uitat eu in ultimele 9 luni de cand lucram impruena, vei descoperi ca este mult mai mult decat atat.

Ce am apreciat la ea inca de la inceput este frumusete ei interioara, sinceritatea cu care abordeaza orice aspect al vietii si un entuziasm pur, adevarat, pe care il afiseaza in viata de zi cu zi, facandu-ne noua, celor din jurui ei, zilele mai senine si mai usoare. Ca sa nu mai mentionez frumusetea exterioara, care este vizibila oricui se apropie de ea.

In cadrul Intensa Training & Events (www.intensa.ro) , Daiana se ocupa de coordonare partii de training si are contact, de-a lungul orelor de lucru, cu foarte multi oameni, fie telefonic, fie prin e-mail, fie la cursuri, fie toate cele trei variante. Iar oamenii o iubesc. As putea umple spatiul alocat articolului numai din testimoniale referitoare la Daiana, laude la cursanti, lectori, echipa si alti colaboratori, insa nu o voi face pentru ca am inca cateva lucruri frumoase pe care vreau sa le punctez.

Daiana are talente multiple si are grija sa le foloseasca pe toate, pentru ca este foarte determinata sa se dezvolte profesional si sa creasca ca Fat-Frumos, intr-un an cat altii in 10 J Si pot sa afirm public ca a reusit intr-un timp foarte scurt sa isi insuseasca cunostinte din domenii variate (contabilitate primara, facebook ads, editare foto-video, newsletter, editare materiale curs, recrutare, lidership etc) si sa le indeplineasca apoi cu maxima seriozitate, corectitudine si eficienta. Nu conteaza ce este de facut in firma, Daiana este omul de baza care nu refuza nicio provocare pentru ca stie ca aceasta este cheia succesului. Nu va lasati inselati de varsta ei frageda (inca 20??) pentru ca nu are nimic de a face cu determinarea, cursajul si ambitia ei in ceea ce priveste partea profesionala.

Daiana, contibutia ta in firma este peste asteptarile mele initiale si sunt convinsa ca in scurt timp evolutia ta ma va suprinde si mai tare asa ca vreau sa iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru Intensa, pentru ca dai 110% ca totul sa decurga excelent, pentru integritatea cu care tratezi lucrurile si pentru alegi in fiecare zi sa cresti alaturi de mine!

La multi ani!

Ioana Neamtu

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply