Present

Ioana Pop

Minunata mea prietenă,

Sunt convinsă că te bucuri de fiecare frază scrisă de prietenii tăi pe acest brand new blog la care visezi de ceva vreme. Nu vreau să îți scriu o serie urări și aprecieri de care ești conștientă și pe care le poți simți în îmbrățișarea mea. Ci vreau să te sprijin pe acest nou drum printr-o provocare.

Pentru că una din marile tale pasiuni este legată de style & fashion și cu siguranță acesta va fi nișa blogului tău, vreau să îți ridic un semn de întrebare. Unde e limita în modă?

Mărturisesc, că noțiunile mele despre ceea ce înseamnă modă sunt inexistente, dar cred eu că am un ochi pentru artă. Nu de multe ori am văzut poze de fashion care se ridică la toate standardele de frumusețe, dar din ce în ce mai multe poze sunt stupide, bolnave.

Îți las niște exemple:
aitkenjolly-191012kk

Incredibila exuberanță a vedetelor care au nevoie de continuă exupunere șocantă poate o înțeleg.
Dar imagini cu tente pornografice bolnave, scheletisme, fețe și decoruri macabre, nu îmi trezesc deloc admirația, ci doar dezgust.

Așa că, Daiana, ia frumos și scrie tu un articol despre cum vezi tu treaba asta cu limitele.

Până atunci, iată un exemplu de print din 1998 care promovează un brand de haine ( nu ai zice, eventual vinde elefanți). E nudism, e out of the box, dar transmite ceva frumos, reîntoarcerea la natură, iubire…
controversy09
Și apropo, pentru că ziua aceasta este despre tine, ființă zglobie și iubitoare, vreau să îți amintesc că Te IuBeSc.


Te îmbrățișez cu drag,
Ioana Pop

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Daiana Sauca January 4, 2015 at 8:11 pm

    Ioana, you are awesome girl!

  • Leave a Reply