pt blog2
About Life

O nouă săptămână începe cu o zi minunată!

Ai citit articolul pe care l-am scris dimineață?

E iar luni! – despre cum să-ți începi ziua energic, cum să te automotivezi și cum să nu lași starea de lene să te cuprindă?

Ei bine, exact ce am descris dimineață, mi s-a întâmplat mie de o perioadă încoace. Iar ieri am refuzat să-mi mai încep o nouă săptămână, încă o zi în care să simt că puteam să lucrez mai mult, puteam să mă implic mai mult în activități și în întâlniri, puteam să citesc mai mult, puteam să…, puteam să! Refuz să mă mai prindă seara și să vizualizez ce am făcut peste zi și să nu fiu mulțumită de randamentul pe care l-am dat, de energia pe care am depus-o, de faptul că puteam mai mult și nu am făcut cât puteam.

Vreau seara când mă pun în pat, să-mi bifez în agendă, în drive, în carnețel, faptul că am făcut asta, asta și asta, că mi-am îndeplinit obiectivele pe ziua respectivă. Să dorm mulțumită și liniștită!

De azi începând vreau ca în fiecare zi să ofer mai mult. Să-mi ofer mai mult!

Se apropie seara… sunt mulțumită!

A fost un început de săptămână minunat!

Tu ce ai făcut azi?

Aștept să-mi lași un comentariu cum ți-ai petrecut tu ziua de azi și dacă articolul postat dimineață (E iar luni!) te-a ajutat.

Mulțumesc!

P.S: Am realizat că ținuta chiar are un cuvânt de spus (chiar mare) în influențarea stării tale de spirit. Mi-am dat seama că ținuta office mă reprezintă, mă “îndeamnă” să lucrez și să am mai mult spor și energie decât ținuta casual, de exemplu.

Gândește-te și tu care ținută te ajută să-ți îndeplinești mai repede obiectivele. Compară ținuta cu o prietenă, dacă vrei. Unei prietene poate îi spui unele lucruri despre tine și în prezența ei te simți într-un anumit fel, pe când prezența altei prietene îți transmite o altă energie și stare de spirit. Asta nu înseamnă că una ți-e mai bună prietenă ca cealaltă, ci pur și simplu, arată faptul că tu treci printr-o anumită stare pe care simți nevoia să o împărtășești unei anumite persoane. Așa este și cu ținuta: cu cea office nu prea poți să dai randament la sală, iar cu cea sport nu prea te simți motivat la birou (chiar dacă munca ta nu presupune întâlniri, doar convorbiri telefonice, de exemplu).

În fond, ideea e să-ți găsești tu chichițele tale, ținuta care te motivează pe tine, modul tău de a te automotiva care să fie în concordanță cu visul tău! Tu de TINE să fii mulțumit la sfârșitul zilei.

Amintește-ți că nu trebuie să faci lucruri extraordinare pentru a ajunge la rezultate extraordinare. E nevoie doar de disciplină, perseverență, ambiție și încă câteva condimente care depind de felul în care vrei să prepari “mâncarea” și rezultatul pe care vrei să-l obții.

PPS: Aștept comentariile tale.

 

O seară liniștită și o săptămână minunată în continuare,

Dragul meu prieten/ Draga mea prietenă.

sd

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply