Present

Raluca Rusu

Dragă Daiana,

De-a lungul vieții am avut parte de puține momente în care să simt o întâlnire pentru prima oară cu cineva să fie ca și o ”recunoaștere”. Cu tine așa s-a întâmplat. Și din primul moment am simțit că mă pot deschide în totalitate în fața ta, pot renunța la orice mască sau rol și îmi pot da voie să fiu eu.
Ai o bunătate și o căldură sufletească extraordinară, care le permite oamenilor să se simtă acceptați, iubiți și în siguranță în preajma ta. Am identificat imediat această calitate a ta, deoarece este una atât de rară….și de atât de puține ori, autentică.
Dacă la început îmi păreai doar o copilă foarte inteligentă, pe parcurs am început să văd FEMEIA minunată și responsabilă care ești de fapt. Ești un model de răbdare, dedicare și înțelepciune. Ai calități pe care alții nu le dețin nici la vârste înaintate și am înțeles încă după prima săptămână în care te-am cunoscut, că voi avea multe de învățat de la tine. Am crezut mereu în oameni, însă foarte rar mi s-a întâmplat să fiu cu adevărat impresionată de bunătatea, istețimea, onestitatea, hărnicia, inteligența, capacitatea de înțelegere și de evoluție a cuiva. Poate doar soțul meu a reușit să mă mai impresioneze cu atât de multe calități la un loc.
Sunt cu adevărat recunoscătoare că ai apărut în viața mea. Mă inspiri, mă motivezi și îmi dai încrederea că tinerii de astăzi construiesc un viitor cu adevărat strălucit! Îți mulțumesc pentru toată bucuria pe care o aduci zilnic în viața mea, prin prezența ta plină de energie și voie-bună!

Te îmbrățișez cu mult, mult drag!
Raluca

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply